Nu lanserar vi
Gardenize Chat!

Chatting sv

Vår resa

Med Gardenize chattfunktion kan trädgårdsälskare från hela världen nu  diskutera, dela och utbyta erfarenhet och få massor av inspiration.

Under de senaste åren har Gardenize vuxit till en populär plattform. Vi älskar att se hur våra medlemmar spenderar sin tid i Gardenize där de planerar, följer upp och dokumenterar sitt arbete i trädgården.

Mycket har hänt och vi fortsätter att utveckla Gardenize. Som alltid har vi lyssnat noga på feedbacken från våra älskade medlemmar. Något som stod högt på er önskelista var möjligheten att hålla kontakte med andra Gardenizers i  plattformen. Vi tyckte att detta var en utmärkt idé och har arbetat med att utveckla fram en chattfunktion där man enkelt kan hålla kontakten med varandra.

chat function to the left svenska

Lätt att hitta

När du trycker på de tre ränderna längst upp till vänster efter att du loggat in på ditt konto visas en panel på vänster sida av skärmen. I den vänstra panelen hittar du chattfunktionen. När du har öppnat chatten hittar du en grön knapp med en penna längst ned till höger. Trycke på knappen så kommer du att kunna söka fram namnet på den vän eller det konto du vill starta en konversation med.

Du kan alltid kontakta oss på customerservice@gardenize.com för mer info och hjälp!

Prova gratis i 7 dagar

Bli medlem nu! De första 7 dagarna är gratis, så om du ångrar dig inom en vecka, är det enkelt att säga upp abonnemanget och du betalar inget.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration med en enkel knapptryckning.

Gardenize Trädgårdsdagbok

Gardenize är en digital trädgårdsdagbok där din egen trädgård och odling står i fokus. Du samlar smidigt all information om just dina växter, dina växtplatser och dina trädgårdsaktiviteter på ett ställe. Både bilder och anteckningar.

Du kan ladda ner Gardenize gratis från App store eller Google play. För att använda Gardenize på datorn så kan du klicka här och så kommer du till inloggningssidan. För att använda Gardenize på datorn behöver du ett Gardenize PLUS konto som du får för introduktionspriset 39:-/månad.

Du kan hitta mer information om Gardenize på hemsidan.

Get Gardenize in App store
Google-Play
Logg in på Gardenize webbapp för trädgård
Gardenize Press info

Bilder som publiceras på Gardenize hemsida tillhör Gardenize AB och får inte användas utan tillstånd.