Tack vare vårt samarbete med Gardena har vi fått lite trädgårdsgodis att dela med oss av.

Vi har fem uppsättningar av praktiska handskar och smidiga sekatörer som ligger här och vill komma till användning.

Hur gör du? Jo superenkelt:
Klicka här och gå in på Facebook för att Gilla och tagga en vän* som du tycker förtjänar dessa handskar och sekatör. Förklara för vännen varför hen borde använda Gardenize trädgårdsapp. Om vännen svarar så ökar chanserna att hen blir den lycklige! (ps, det finns lite tips längre ner på vad du kan skriva :-)) Du har till den 1 oktober på dig att tagga vännen, och självklart kan du tagga så många du vill!

 

GE en VÄN ett set med trädgårdshandskar och sekatör!Tack vare vårt samarbete med Gardena så kan vi nu dela med oss av dessa finfina trädgårdsverktyg. Vi har 5 uppsättningar med ett par handskar och en sekatör som du kan ge bort till en trädgårdsvän. Gör så här:Tagga vännen i detta inlägget och tipsa hen om att använda appen Gardenize och förklara varför. Om vännen svarar så kan hen bli en av de lyckliga som får dessa fina prylar skickade till sig. Svara innan söndag 1 oktober.

Slået op af Gardenize i 20. september 2017

*Tagga=skriv in vännens namn så att det poppar upp på en lista och blir klickbart. Då ser din vän inlägget och kan gå in och svara på det.

 

Tips på varför din trädgårdsvän skall använda Gardenize –

  • Få full koll på dina växter genom att skapa ditt eget växtregister
  • Kom ihåg var du satte dina lökar genom att rita på bilderna
  • Med Gardenize kommer du aldrig mer glömma vilken sorts tomat du sådde!
  • I Gardenize får du koll på både din egen trädgård samt massor med inspiration!
  • I Gardenize dagbok noterar du vad du gör i trädgården så att du inte glömmer när du gödslade senast.

 

Här använder jag har själv sekatören. Den funkar perfekt när man jobbar i växthuset för att toppa tomatplantor eller skörda gurkor, och funkar även toppen när jag har beskurit grenar på buskarna i rabatten.

 

För att ladda ner Gardenize:

 

Ha det gott!

/Jenny