Hej,

Vill bara påminna om vikten av att hela tiden uppdatera Gardenize-appen (och andra appar med för den delen) till senaste version. Det bästa är om man ställer in sin mobil eller läsplatta så att den automatiskt hämtar nya versioner när det finns tillgängligt.

På så sätt säkerställer man att man får appen bug-fixad och att de senaste funktionerna finns tillgängliga.

Om man väntar för länge med att uppdatera finns det en risk att den senaste versionen som finns tillgänglig inte längre är kompatibel med den gamla man själv har installerad och då kanske appen slutar att fungera.

Så se till att du alltid uppdaterar dina appar när mobilen/paddan föreslår det!

Här är länkar till App store respektive Google Play Store, där du hittar senaste versionerna:

Appstore

Play store

Hälsningar
/Jenny

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Monica M. Immerboreply
2 april, 2017 at 18:49

Hej, bra att du har gjort denna app, men jag saknar en korsref.lista svenska namn o autom. Inlägg av det latinska. Skulle underlätta tror jag. Jag försöker komma till din monter på torsdag under mässa. ?Monica M.

Leave a reply